CSÖCS
2013. március 4.
Halálos cickók
Gyilkossági kísérlet óriási mellekkel
Halálos cickók

Mindannyian hallottunk már elvadult érzéki légyottokról. Kéjes harapásnyomokkal és összekarmolt háttal talán van aki már saját maga is tapasztalta, hogy milyen amikor a libidó és a szexuális fűtöttség túllép a békesség határán. Persze vannak játékok amik beleférnek, és vannak dolgok amik a legbátrabb kéjelgőket is megrémítik. A lényeg, hogy mind két félnek biztonságos és kielégítő legyen az együttlét. Sajnos van amikor az egyik fél nem tartja be az íratlan szabályokat, és van olyan is, amikor az elvakult vágyak mögött alattomos cselszövés rejlik.

 •  
  -74%
     
 •  
  -51%
     
 •  
  -64%
     
 •  
  -74%
     
 •  
  -86%
     

Ki gondolná például, hogy a férfi gyönyöröket alázatosan szolgáló női mell képes lenne az életünkre törni? Megtörténhet, hogy az ártatlan hancúrozás hirtelen átlép veszedelmes haláltusává?

A németországi Andreas Koller sajnos megtapasztalta minden férfi rémálmát. Barátnője szeretkezés közben a mellei közé nyomta arcát, és mint minden férfi, Andreas is boldogan fogadta a meghívást. Csak hogy Karin Hoffer nem kényeztetésből, hanem aljas megfontolásból tette mindezt. Annyira belenyomta Andreas fejét hatalmas keblei közé, hogy a férfi már levegőt sem kapott. Hiába kapálózott, az őrült nő nem engedte el, és amikor végre mégiscsak kiszabadult a gyilkos emlők fogságából, Karin két kezével folytatta amit mellei elkezdtek.

Szerencsére a férfi végül megmenekült, és most bíróságra vitte az ügyet, emberölési kísérlet vádjával. A védelem pszichológia traumára hivatkozva elnapoltatta a tárgyalást, de reméljük, hogy végül győz az igazság, és továbbra is nyugodtan kereshetünk menedéket a legcsodálatosabb helyen a világon, két gyönyörű cici közt.