BOÁÁÁ
2012. november 17.
Az élő Barbie-baba
Megdöbbentő!
Az élő Barbie-baba

Nem mondhatni, hogy megosztó jelenség volna, sokkal inkább egyértelműen a frászt hozza az emberek többségére az élő játékbaba, Valeriya Lukyanova.

 •  
  -75%
     
 •  
  -59%
     
 •  
  -62%
     
 •  
  -78%
     
 •  
  -86%
     

A 21 éves ukrán származású lány pár bordájától, orrcsontjának nagyrészétől, és még ki tudja hány dologtól megszabadulva él abból, hogy a „való élet Barbie babájának” nevezik világszerte. Tevékenységét 2011 novemberében kezdte a Youtube-on való videó-feltöltésekkel önmagáról, mára már több, mint 460 videót találhatunk Youtube csatornáján.

Van például olyan, amelyikben megmutatja, hogyan készül a baba-smink. Természetesen a sok plasztikai műtét mellett, például az XXL mellimpalntátumok, a kinézethez még egy jókora sminkadag is hozzájárul, hogy valaki igazán jól tudja megtestesíteni a kislányok kedvenc játékát élőben… Az alakításhoz szükséges például egy pár nagy kék kontaktlencse is, ami biztosítja a hatalmas-szem effektust.

A köztudatba történő áprilisi berobbanása után a dailymail.co.uk megkérdőjelezte, hogy egyáltalán létező személyről van-e szó, vagy Valeriya képei csak a Photoshop fantasztikus „alakításinak” köszönhetőek? Miután előkerültek róla a „régi önmagáról” készült képek, és a kisebb sminkfelvitellel ellátott fotók, biztossá vált, hogy Barbie igenis létező személy.

Barbie a napjait meditálással edzéssel és pihenéssel tölti, este pedig a párjának főz, akinek a személyét homály fedi egyelőre..

Nehogy eltorzítsa a reális testképet a jövő nemzedéknek - szerintünk „18-as karikás” Valeriya létezése a kislányok számára…